Møt opp nybarbert på din arbeidsplass og oppnå større respekt

En ny studie viser at du kan oppnå 15% større respekt på arbeidsplassen din, hvis du møter opp nybarbert hver dag.

Hvis du tilhører den store andelen av de ansatte som drømmer om mer respekt og anerkjennelse på arbiedsplassen, så kan du selv gjøre noe aktivt for å oppfylle denne drømmen.

Derfor skal du alltid være nybarbert.

Du kan oppnå mange fordeler ved å alltid være nybarber, så det finnes ingen unnskyldning for å ikke sette av tid for å barebere deg hver dag eller inst flere ganger i uken. Det er ingen hemmelighet at den nybarberte personene vil oppnå større respekt enn den personen som ikke bruker tid og energi på å barbere seg på en daglig basis.

Men hvorfor er det så viktig? Hovedgrunnen til at skal skal møte opp nybarbert på jobben er fordi dine kollegaer skal ha et godt inntrykk av deg. Du vil bli annsett som en velstelt person som utstråler energi og selvtillig, og dette er vel ikke en dårlig ting?

Du vil ikke få en forfremmelse bare fordi du barberer deg regelessig. Men om du ønsker å oppnå større respekt blant dine kolleger så er det sannsynlig at du vil føle deg enda mer komfortabel på din arbeidsplass.

Gjør det også for din egen skyld.

Det er viktig at du ikke bare barberer deg for andre skyld men at du også barberer deg for din egen skyld. De fleste menn og kvinner barberer seg fordi de ønsker å øke selvtillit og lykke ved å gjøre noe godt for seg selv og deres utseende.

Det handler om å vise deg frem fra din beste side, det ytre har selvfølgelig noe å si. Sett opp håret ditt, fin frem noen fine klær og fin frem smykkene dine.

Selv om det er mange andre ting som spiller inn, er det fakta at kroppshåret ditt har en viktig rolle i utseende som en helhet. Hvis hyppig barbering betyr at du er mer komfortabel med ditt utseende, så er dette noe du trenger å bruke tid på.

Det handler om smak og behag, enten liker du kroppshår eller ikke, og det er du som bestemmer selv hvor ofte du ønsker å barere deg. Hvis du som en mann føler at kroppshåret ditt hjelper å fremme din maskuline siden så skal du selvsagt ikke barbere deg hver dag-

15% mer respekt – Ønsker du å gå glipp av det?

Du kan som vi vet oppnå ca 15% større respekt blant dine kolleger, hvis du sørger for å barbere deg ofte. Det er mulig å oppnå større respekt blant mannlige og kvinnlige kolleger ved å vise at utseende ditt er noe du bryr deg om.

Selvfølgelig er det enklest for menn siden ansiktshår er vanligst blant menn. Det er verdt å merke seg at det er forskjeller i hvor ofte du bareberer skjegg som en mann. Hvis skjegget ditt vokser veldig raskt, så kan være fornuftig for deg å barbere deg hver dag.

Selv om du skal møte barbert opp på arbeidsplassen din betyr ikke at du må være helt glattbarbert. Du kan lett trimme skjegget ditt uten å bli helt kvitt skjegget.

Din viktigste oppgave er å finne den stilen som passer til ditt skjegg og ansiktsfor, slik at du kan fremheve ansiktet ditt på en best mulig måte. Du må tenke på både din ansiktsform og hårfrisyre for å finne ut hvilken skjegg stil som passer best for deg. Om du ønsker kan du ta kontakt med en profesjonell frisør kan gi deg noen gode råd på veien. Det er en stor mulighet for å eksperimentere med ulike skjegg stiler så ikke la noe stoppe deg.

Gjør barberingen til en vane

Hvis du ofte glemmer å barbere deg før du drar på jobb, bør du prøve å legge barberingen til en vane som blir gjort på et bestemt tidspunkt på dagen. Enten om morgenen, kvelden eller et annet tidspunkt som passer deg.

Det er faktisk likegyldig når på døgnet du barberer deg, så lenge du passer på at det blir gjort. Derfor bør du prøve å få det til å passe inn i ditt daglige liv, slik så det bare er en naturlig del av hverdagen din.

Du kan eventuelt gjøre det mens du ser på en episode av din favorit TV serie eller hører på musikk mens du barberer deg, hva du ønsker så lenge du gjør det til en hyggelig aktivitet.