Hyppig intim barbering øker sjansen for mer sex i forholdet

De aller fleste menn og kvinner intim barberer av og til, men det er forskjeller i hvor ofte vi danskene gjør dette.

Det er din kropp så du bestemmer om du skal barbere deg eller ikke. Det er fordeler og ulemper med barbering, men har du noen gang tenkt på at hyppig barbering kan føre til mer sex i forholdet? Vi vil prøve å gjøre deg mer oppmerksom på dette med dette blogginnlegget.

Både menn og kvinner foretrekker en glattbarbert partner

Det er fakta at over halvparten av alle menn og kvinner foretrekker en partner som barberer seg. Men det finnes også mange som liker at partneren trimmer og er velstående nedentil.

79% av danske menn og kvinner foretrekker at partneren enten er helt barbert eller trimmet nedenfor. Det viktigste for deg selvfølgelig er å vite hva din partners holdning til kjønnshår, siden det er han / henne du skal tilfredstille. Selv om det kan virke litt ekstremt å snakke om kjønnshår er dette en prat du bør ta.

Du ønsker nok også at din partner itim barberer seg, så det er bare fordeler med å uttrykke det slik at din partner kan gi deg svar på dette. Det er alltid en god ide og spille med åpne kort når du er i et forhold – selv når emnet er kjønnshår.

Akkurat som partneren din skal lytte til deg og dine behov skal du også lytte til din partner og hans/hennes behov. Hvis partneren din foretrekker at du er barber bør du gjøre noe med det, hvis det fortsatt er viktig for deg at partneren din finner deg attraktiv og sexy.

Sammenheng mellom intim barbering og sexlyst

En talentfull gruppe forskere har funnet en sammenheng mellom intim barbering og sexlysten. Forskerene har funnet ut hvor oftere en kvinne intim barberer seg jo dessto større er mannens sexlyst og vice versa. Dette er bare for å understreke at det er vel verdt å ta seg tid til intim barbering mer en en gang i uken.

Det finnes ingen garanti for at partneren din vil få mer lyst på deg bare fordi du barberer deg oftere nedentil, men hva kan du vel miste ved å forsøke? Du kan sende feil signaler til partneren din hvis du aldri barberer deg nedenfor. Det kan få deg til å se ut som en person som ikke bryr seg om sitt utseende og kropp.

Intim barbering kan enkelt gjøres til en rutine i hverdagen, hvis du virkelig har et ønske om å fremstå mer attraktiv. Du kan gjøre en avtale med deg selv om at du skal intim barbere deg annenhver dag fremover. Du kan intim barbere deg mens du er i dusjen eller tar et bad og du kommer ren og nybarbert ut fra badet.

Hyppig barbering er ikke bare populært fordi det kan øke seksuell lyst i forhold, men også for mange andre grunner. Mye kroppshår fører ofte til løe og irritasjon, som du kan unngå om du barberer deg oftere. Hyppig intim barbering vil gi deg mer tillit fordi du føler deg mer attraktiv.

Få oppfylt ønske ditt om mer sex i forholdet.

Sex er mer viktig for forhold enn hva du tror, siden det bidrar til mye av intimiteten. Det er mulig å ha et fungerende forhold selv om man skjeldent har sex, men da er det viktig at du fingerer på andre områder. Det er helt normalt at en part ønsker mer sex enn den andre, ettersom sexlysten blir påvirket av mange forskjellige faktorer. Du trenger ikke å bli stresset om du ønsker mer sex enn partneren din – eller vice versa-

Ønsker du deg mer sex i forholdet bør du iverksette tiltak på det før mangelen på sex utvikler seg til en frustrasjon. Det er mange grunner til manglende sex i forholdet, blant disse grunnene er fokuset på intim barbering. Intim barbering er derfor et godt sted å starte hvis du har et ønske om a du og din partner skal ha mer sex i fremtiden. Alt du trenger er en barberhøvel, barberblad og ulike barberingsprodukter.

Mangelen på sex i forholdet kan også skyldes overgangsaldre, ulike seksuelle preferanser, stress og ereksjonsproblemer, som også er utfordringer du kan iversette tiltak på. Det verste du kan gjøre er å ignorere problemer i et forhold og derfor du bør gjøre noe hvis manglende sex er et problem for deg og din partner.